Telefon

073 99 70 411

E-post

battreform@gmail.com

Öppettider

Se tidsbokningen

Känner du dig trött och stressad? Eller har du kanske ont i muskler och leder?
Då kan en stunds vila på inframadrassen med ametistkristaller vara lösningen för dig!

Jag erbjuder dig 30 minuter på denna madrass samtidigt som du får en ansiktsmassage med olja eller en ansiktsrengöring med ansiktsprodukter ur Young Care® serien från FitLine


IR-madrassen hjälper kroppen att:
 • Förbättra lymfsystemet
 • Minska smärta
 • Förbättra sömnen
 • Förbättra blodcirkulation och cellförnyelse
 • Lindra inflammation
 • Stärka immunförsvaret

  Inframadrassen innehåller ädelstenar och terapifunktioner som har många positiva effekter på din hälsa:

  AMETIST En kristall som lugnar din kropp och själ vid stress och oro.

  FOTON Denna terapi har många fördelar för vävnader och organismer på cellnivå. Den är mycket effektiv för att behandla sår, infektioner och andra problem nära kroppens yta. Foton avger ett synligt rött ljus med en våglängd på 660 nanometer som tränger igenom vävnaden till ett djup av ca 8–10 mm. Foton hjälper till att läka artrit, ryggsmärtor, celluliter, ödem, huvudvärk, inflammation, ledvärk, osteoartrit, postoperativa ärr, rynkor samt kronisk och postkirurgisk smärta.

  PEMF är en magnetisk och pulserad elektromagnetisk terapi. Ett pulserande elektromagnetiskt fält används för att stimulera celler och kroppskemi vilket underlättar vid många olika medicinska och fysiska tillstånd. Om våra celler är friska är våra kroppar sunda. PEMF minskar åldrandet och risken för celldysfunktion. Genom att använda denna terapi bara några minuter varje dag kan du förbättra din hälsa.

  JADE-kristallen kännetecknas av sin höga värmekapacitet vilket gör att den bevarar värme väldigt bra. Den hjälper kroppens reningssystem, frigör slaggprodukter, stabiliserar psyket och motverkar ångest. Den gör dig avslappnad samt minskar stress och spänningar.

  TURMALIN är en mångsidig kristall som hjälper lymfsystemet, minskar svullnad och hjälper till att eliminera giftiga metaller och få ut slaggprodukter. Den minskar mjölksyra och frigör fettsyror. Dessutom hjälper den kroppens avgiftning och ökar fettförbränningen. Turmalin kan även hjälp mot sömnproblem och stimulera läkning i hela kroppen.

  Tänk på att dricka mycket vatten före och efter behandlingen.